Agenda

Repetities tijdelijk geannuleerd

Elke dinsdag repeteren we vanaf 20.00 uur in Het Anker aan de voorstraat in Katwijk aan Zee.

Tijdens de repetities proberen we van de noten zoveel mogelijk muziek te maken. Het enthousiasme en kunde van onze dirigent speelt hierbij een belangrijke rol. Naast repeteren is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! 

Op dit moment repeteren we enkele hoogtepunten uit de Hohe Messe, later aangevuld met diverse andere delen uit werken die we in het verleden hebben gedaan. Op 9 januari 2021 hopen we dit te uitvoeren. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende COVID richtlijnen.

De laatste tijd werken wij met het programma Musescore. Een heel eenvoudig en handig programma om snel muziek te lezen en het stuk thuis te oefenen. Wil je oefenen met MuseScore? Download dan via deze pagina het programma. Klik hier voor de handleiding van MuseScore. De desbetreffende bestanden sturen we je op verzoek toe.

 

UITVOERINGEN

Zaterdag 9 januari 2021, Matineeconcert, onder voorbehoud

16.00 uur in de Nieuwe Kerk

Vrijdag 26 maart 2021, Matthäus passion, onder voorbehoud

 

ZINGEN IN TEHUIZEN

NVT

Algemeen

1 september 2020Herstart repetities

Op 1 september zullen we weer aanvangen met de reguliere repetities. Ivm de coronamaatregelen zullen deze plaatsvinden in de Nieuwe Kerk. Op deze manier kunnen we voldoende veiligheid garanderen. We starten zoals gebruikelijk om 20.00 uur, er is geen pauze en we eindigen om 21.30 uur. Graag tot dan.