Agenda

Repetities

Deze zijn opgeschort tot nader bericht.

Elke dinsdag repeteren we vanaf 20.00 uur in het Anker aan de Voorstraat 72-74 (recht tegenover de Nieuwe Kerk). Tijdens de repetities proberen we van de noten zoveel mogelijk muziek te maken. Het enthousiasme en kunde van onze dirigent speelt hierbij een belangrijke rol. Naast repeteren is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid! 

Op dit moment repeteren we enkele hoogtepunten uit de Hohe Messe, later aangevuld met diverse andere delen uit werken die we in het verleden hebben gedaan. In het najaar van 2020 zullen we dit uitvoeren in verband met ons 120 jarig bestaan.

De laatste tijd werken wij met het programma Musescore. Een heel eenvoudig en handig programma om snel muziek te lezen en het stuk thuis te oefenen. Wil je oefenen met MuseScore? Download dan via deze pagina het programma. Klik hier voor de handleiding van MuseScore. De desbetreffende bestanden sturen we je op verzoek toe.

 

UITVOERINGEN

3 april 2020, Mathhäus Passion van J.S. Bach, Dorpskerk te Katwijk ad Rijn

Tot onze grote spijt is het bestuur genoodzaakt op grond van de geldende richtlijnen van de overheid inzake het Corona virus, de uitvoering van de Matthäus Passion van 3 april 2020 te annuleren. Kopers van online kaarten worden op korte termijn benaderd voor teruggave van het entreegeld.

Het bestuur van COK Hallelujah

 

Najaar 2020, we bestaan dit jaar 120 jaar dus stellen we een programma samen  met hoogtepunten uit ons ouvre en de Hohe Messe 

 

ZINGEN IN TEHUIZEN

 

Algemeen

Repetities zijn opgeschort tot nader bericht.